Download Lagu Via Vallen Peternak Luka Mp3

Via Vallen - Atiku Ajur OM SERA Album Peternak Luka 2017.mp3
Nama:Via Vallen - Atiku Ajur OM SERA Album Peternak Luka 2017.mp3
Duration:05:28
Date:2017-06-02
View:0
Genre:Dangdut Koplo
Like:6.9K
Type:Mp3
Bitrate:128kbps
User:Fajar adi setyawan
Source:Soundcloud

Download Lagu Via Vallen - Atiku Ajur OM SERA Album Peternak Luka 2017.mp3 Mp3

Download Cepat Disini


DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Via Vallen - Atiku Ajur OM SERA Album Peternak Luka 2017.mp3

Tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane ajur sakjrone dodoku
Mbok blenjani sumpahmu gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu
Ajur atiku
Rasane remuk dodoku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo toh salahku
Kowe malah milih balek karo mantanmu
Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Bahkan patiku tetep tak baleni nanging nyatane
Kowe malah ra ngerti gawe loro nganti ajur
Roso tresno iki...
Sak tenene aku nelongso
Yen kok gawe cidro nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduwe tresno
Tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane ajur sakjrone dodoku
Mbok blenjani sumpahmu gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu
Ajur atiku
Rasane remuk dodoku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo toh salahku
Kowe malah milih balek karo mantanmu
Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Bahkan patiku tetep tak baleni nanging nyatane
Kowe malah ra ngerti gawe loro nganti ajur
Roso tresno iki...
Sak tenene aku nelongso
Yen kok gawe cidro nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduwe tresno...
Tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane ajur sakjrone dodoku
Mbok blenjani sumpahmu gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu
Sak tenene aku nelongso
Yen kok gawe cidro nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduwe tresno...
Tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane ajur sakjrone dodoku
Mbok blenjani sumpahmu gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu
Tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane ajur sakjrone dodoku
Mbok blenjani sumpahmu gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu...

Related Lagu Mp3

Sayang 3Sayang 3
Date : 2018-03-30

Most Populer Mp3

Woro Natallia - Jawaban Symphony RinduWoro Natallia - Jawaban Symphony Rindu
Genre : Unknown
View : 1.5K
Doel Sumbang : RohendiDoel Sumbang : Rohendi
Genre : Unknown
View : 458
ROGO SAMBOYO PUTRO - CINTA DAN DILEMAROGO SAMBOYO PUTRO - CINTA DAN DILEMA
Genre : Unknown
View : 1.5K
GUNAWAN ~ CINTANYA PERNAH SALAHGUNAWAN ~ CINTANYA PERNAH SALAH
Genre : Unknown
View : 67.8K
Trio Ubur-Ubur - Cinta DitolakTrio Ubur-Ubur - Cinta Ditolak
Genre : Unknown
View : 195.5K
Amanda Manopo - Inikah Jatuh CintaAmanda Manopo - Inikah Jatuh Cinta
Genre : Unknown
View : 1.9M
Siti Badriah - Senandung CintaSiti Badriah - Senandung Cinta
Genre : Unknown
View : 3.6M
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us